Θέσεις εργασίας στην Actionaid
25/2/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις εργασίας στην Actionaid

Η Actionaid επιθυμεί να ενσωματώσει στο δυναμικό της άτομα για τις εξής θέσεις εργασίας:

Η εταιρία Πλαίσιο επιθυμεί να ενσωματώσει στο δυναμικό της άτομα για τις εξής θέσεις εργασίας: - See more at: http://www.getbusy.gr/Home/News/All/11465#sthash.emSOWxQb.dpuf

1. Digital Communications Senior Officer

Η/Ο υποψήφια/ος πρέπει να διαθέτει πτυχίο στην Επικοινωνία ή Μάρκετινγκ με τουλάχιστον 4ετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας. Απαιτείται ειδίκευση και αποδεδειγμένη εμπειρία σε digital communication και social media. Η/Ο υποψήφια/ος πρέπει να έχει ικανότητα management παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού & άριστο χειρισμό του γραπτού λόγου. Πρέπει να διακρίνεται για το πάθος της / του για την ψηφιακή επικοινωνία, τις νέες της τάσεις και τα νέα μέσα δικτύωσης, τη δημιουργικότητα και τις εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες. Απαραίτητη θεωρείται η σύμπνοια με το όραμα και τις αρχές της ActionAid.

Στείλτε πλήρες βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.hellas@actionaid.org έως τις 5 Μαρτίου 2014, σημειώνοντας στο θέμα του e-mail τον τίτλο της θέσης.

2. Graphic Designer

Η/Ο υποψήφια/ος πρέπει να διαθέτει πτυχίο γραφιστικής με τουλάχιστον 3ετή εργασιακή εμπειρία στον τομέα της έντυπης και ψηφιακής γραφιστικής. Πρέπει να διαθέτει ικανότητες δημιουργικής παραγωγής εντύπων και ψηφιακού υλικού & άριστο χειρισμό εξειδικευμένων προγραμμάτων γραφιστικής. Πρέπει επίσης να διαθέτει υψηλό αίσθημα δημιουργικότητας και καινοτομίας καθώς και ικανότητα διαχείρισης χρόνου για πολλαπλά έργα. Η σύμπνοια με το όραμα και τις αρχές της ActionAid θεωρείται απαραίτητη.

Στείλτε πλήρες βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.hellas@actionaid.org έως τις 7 Μαρτίου 2014, σημειώνοντας στο θέμα του e-mail τον τίτλο της θέσης.

3. Programmes Officer (σύμβαση εργασίας 6 μηνών)

Η/Ο υποψήφια/ος πρέπει να προέρχεται από τον ακαδημαϊκό τομέα της Επικοινωνίας, του Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Κοινωνικών Επιστημών ή συναφών τομέων. Απαιτείται εμπειρία στη διαχείριση μικρής κλίμακας έργων και στην υποστήριξη διοργάνωσης εκδηλώσεων και άλλων δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού. Είναι απαραίτητη επίσης η εμπειρία από συντονισμό ή ενεργό συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες, καθώς και η καλή γνώση των ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η/Ο υποψήφια/ος πρέπει να διακρίνεται για τις οργανωτικές της / του ικανότητες. Απαραίτητη θεωρείται η σύμπνοια με το όραμα και τις αρχές της ActionAid.

Στείλτε πλήρες βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.hellas@actionaid.org έως τις 3 Μαρτίου 2014, σημειώνοντας στο θέμα του e-mail τον τίτλο της θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αποστολή βιογραφικού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: careerinprogress.gr