1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών 2014 ΤΕΙ Πειραιά
20/3/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών 2014 ΤΕΙ Πειραιά

Στις 28 – 29 Μαρτίου 2014, με πρωτοβουλία των φοιτητών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά διοργανώνεται το “1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Το περιεχόμενο του “Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργασιών σπουδαστών όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος που εισάγουν καινοτομίες και προάγουν την Τεχνολογία.

Παράλληλα θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι, για κάθε τμήμα, όπου θα εκτίθενται οι εργασίες, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να τις δουν από κοντά αλλά και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς αυτών.

Επίσης θα υπάρχουν παρουσιάσεις των τμημάτων του Ιδρύματος μας, με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τις προοπτικές που δίνουν τα προγράμματα σπουδών που διεξάγονται στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Στόχος της εκδήλωσης , είναι να προβάλλει και να προωθήσει τις δραστηριότητες των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά μέσω των επιστημονικών εργασιών και ερευνητικών δραστηριοτήτων που εκπονούνται, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην προβολή του Ιδρύματός μας στο ευρύ κοινό και συνάμα να δημιουργήσει προοπτικές προώθησης της επαγγελματικής αποκατάστασης τους.

Όσοι φοιτητές και απόφοιτοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, με σκοπό να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: tinyurl.com.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να βοηθήσετε στην διοργάνωση και στην διεξαγωγή του Φεστιβάλ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: tinyurl.com.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο: fkf.teipir@gmail.com και στη σελίδα μας http://fkf.teipir.gr/.