Σεμινάριο με θέμα: «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, βασικές αρχές – Ασφάλεια Τροφίμων HACCP» από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας
22/4/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάριο με θέμα: «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, βασικές αρχές – Ασφάλεια Τροφίμων HACCP» από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει τον Απρίλιο του 2014 σεμινάριο μικρής διάρκειας στην Θεσσαλονίκη με θέμα:
«Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, βασικές αρχές – Ασφάλεια Τροφίμων HACCP».

Το σεμινάριο θα γίνει με την οργανωτική ευθύνη του Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ από 29 έως 30 Απριλίου 2014 τις απογευματινές ώρες (5μμ έως 9μμ). Απευθύνεται κυρίως σε νέους εργαζόμενους συναδέλφους, σε τελειόφοιτους φοιτητές αλλά και σε άλλους επαγγελματίες του χώρου.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να καταθέσουν την σχετική αίτηση και το ποσό συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (1ος
όροφος, Μεγ. Αλεξάνδρου 49, υπεύθυνος Γραμμένος Οδυσσέας) από τις ώρες 9:00- 14:00 μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως προκύπτει από την κατάθεση της σχετικής αίτησης μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής του αντίστοιχου ποσού.
Η αίτηση συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ portal.tee.gr. (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ:2310883145).

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς τους) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

  • Τρίτη 29-4-2014: "Συστήματα διαχείρισης ποιότητας, βασικές αρχές και παραδείγματα", 17:00 - 21:00 από την Γκίκα Γεωργία.
  • Τετάρτη 30-4-2014: "Ασφάλεια Τροφίμων HACCP",17:00 - 21:00 από τον Παναγιώτου Ευάγγελο.


Πηγή: epixeiro.gr