Σε λίγες ημέρες έρχεται το TEDx University of Piraeus
25/4/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σε λίγες ημέρες έρχεται το TEDx University of Piraeus

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τους Time Voyagers και το ταξίδι στο χωροχρόνο των ιδεών μέσα από το TEDx University of Piraeus.

Αυτό το Σάββατο, 26 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται συμμετέχοντες και ομιλητές για ένα μοναδικό ταξίδι. Ομιλίες από προσωπικότητες που εκπροσωπούν το χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της τέχνης, της τεχνολογίας, της δημοσιογραφίας και του θεάματος μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Σκοπός μας;

Να δημιουργήσουμε ένα επιτυχημένο μέλλον μαθαίνοντας από το παρελθόν. Να αξιοποιήσουμε ιδέες που οδηγούν σε επιτεύγματα του μέλλοντος και που αξίζει να διαδοθούν.

Σε αυτό το πλαίσιο και για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο συνέδριο, θα υπάρχει live streaming ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες. Τη ζωντανή αναμετάδοση μπορείτε να δείτε είτε από τον πολυχώρο poets and crimes στο κέντρο της Αθήνας ώρες 11.00 με 18.00 , είτε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αίθουσα 002) ώρες 11.00-15.00 είτε ακόμα και από το σπίτι σας από τον υπολογιστή σας!

Μείνετε συντονισμένοι!

Είστε έτοιμοι για το ταξίδι μας;