Ζητούνται web developers για πλήρη απασχόληση
17/10/2013 Ευκαιρίες Εργασίας  
Ζητούνται web developers για πλήρη απασχόληση

Δύο web developers ζητούνται για άμεση full-time απασχόληση στη socialab, ένα digital marketing agency με βραβευμένο και διακεκριμένο portfolio από επιτυχημένα projects.

Η εταιρεία προσφέρει ένα πολύ θετικό περιβάλλον εργασίας, ανθρώπινο ωράριο και μισθό €1.000 – €1.500 (ο οποίος καταβάλλεται στην ώρα του) αναλόγως προσόντων για θέση πλήρους απασχόλησης ως Web Developer.

Τα προσόντα των ατόμων που ζητούνται είναι γνώσεις PHP / mysql και Facebook API, χωρίς να αποκλείονται άτομα με εμπειρία σε RoR. Γνώση σε JS, JSON, AJAX θα εκτιμηθεί καθώς και γνώση διαχείρισης server.

Για αιτήσεις, παρακαλούνται οι developers να στείλουν άμεσα βιογραφικά στο jobs@socialab.gr μαζί με δυο λόγια για την εμπειρία και τη διαθεσιμότητά τους, καθώς και ένα portfolio από δουλειές τους για την αξιολόγηση που θα ακολουθήσει.

Τέλος, η socialab προσφέρει για κάθε developer μια αμοιβή €250 ευρώ σε όποιον φίλο, γνωστό, marketer ή άλλο άτομο προτείνει στον developer να στείλει βιογραφικό, εφόσον η συνεργασία ευδοκιμήσει (μετά το πρώτο δίμηνο, ώστε να δούμε ότι όντως έδεσε κάθε developer με την ομάδα).

Πληροφορίες και γι αυτό στο jobs@socialab.gr.

Πηγή: suit.gr