ΕΕΘ: Ημερίδα για την απασχόληση
18/10/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
ΕΕΘ: Ημερίδα για την απασχόληση

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Δράση στην Απασχόληση – Αντίδραση στην Ανεργία» διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν οι στόχοι, οι δράσεις και τα αναμενόμενα αποτελέσματα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας. Επίσης θα αναλυθούν οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στις 18.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος) από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη, κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας».

Πρόκειται για φορέα, στον οποίο εταίροι είναι το ΕΕΘ, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις συμβούλων και Κ.Ε.Κ. Η Σύμπραξη λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Θεσσαλονίκη: Κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, με στόχο την απασχόληση».

Για 160 ανέργους
Η Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη: Κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας, με στόχο την απασχόληση» απευθύνεται σε 160 ανέργους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα ωφεληθούν άμεσα μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και επιμόρφωσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Στόχος είναι η προώθησή τους στην αγορά εργασίας και ειδικότερα στους τομείς εμπορίου, τουρισμού, καινοτόμου επιχειρηματικότητας και κοινωνικών επιχειρήσεων.

Να σημειώσουμε, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, μετά από την τελευταία παράταση, μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στην Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία» (Αριστοτέλους 27, ισόγειο).

Πηγή: agelioforos.gr