Το 1ο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights στις 6/11 στην Αθήνα από την Citrine
31/10/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
social-media-insights

Η Citrine διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τα Social Media Analytics & Insights.

Πού και πότε;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Airotel Alexandros, Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα από τις 17:00 έως και τις 22:00. Η αίθουσα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Airotel Alexandros, τοποθεσία στην Πλατεία Μαβίλη, ακριβώς κάτω από τον Λόφο του Λυκαβηττού κοντά σε 2 σταθμούς του μετρό (Μέγαρο Μουσικής & Αμπελόκηποι).

Περιγραφή Σεμιναρίου

Το να κατανοήσετε τη λειτουργία και τη διαχείριση των Social Media είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο βήμα η κατανόηση των στατιστικών στοιχείων και των αριθμών προκειμένου να συνεχιστεί η στρατηγική.

Ένα από τα προσόντα που θα πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με το Social Media Marketing είναι η «μετάφραση», η απόδοση των αποτελεσμάτων και η εκτίμηση των στατιστικών δεδομένων. Τα σημεία που θα αναπτυχθούν στο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights, είναι η σημασία των στατιστικών δεδομένων - Facebook analytics & insights, Twitter analytics, YouTube analytics & insights, ROI, τρόποι μελέτης και ανάλυσης των δεδομένων και αξιοποίηση των δεδομένων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου
θα μπορείτε να κατανοείτε τη σημασία των στατιστικών δεδομένων και τη χρήση που έχουν για την αποτελεσματικότητα των ενεργειών στο Μάρκετινγκ, καθώς και πώς να μετρήσετε το ROI μιας καμπάνιας

Το σεμινάριο “Social Media Analytics & Insights” απευθύνεται σε όσους είναι γνώστες Social Media Management & Marketing.

Παρακολουθώντας το 1ο σεμινάριο Social Media Analytics & Insights στην Ελλάδα, θα εξελίξετε τις γνώσεις σας και θα κατανοήσετε τα Insights για να φέρουν μια Social Media στρατηγική στην επιτυχία.

Μετά το σεμινάριο θα γνωρίζετε:
  • Τι ακριβώς σημαίνουν οι αριθμοί των Analytics στα Social Media;
  • Πώς μεταφράζονται και πώς μπορώ μέσα από αυτά να θέσω στόχους και να αλλάξω τη στρατηγική στα Social Media;
  • Πώς θα μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας σας στα Social Media;
  • Πώς τα αποτελέσματα θα εξελίξουν την επιτυχημένη παρουσία στα Social Media;


Κόστος

Tο κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 150 €. Για φοιτητές με απαραίτητη ένδειξη του πάσο 70 € και για ανέργους με απαραίτητη ένδειξη κάρτας ανεργίας 70€.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στην ιστοσελίδα της Citrine .