Δωρεάν workshop αναζήτησης εργασίας από το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης
10/6/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν workshop αναζήτησης εργασίας από το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης

Το Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο – workshop, με τίτλο: Η αναζήτηση εργασίας σε 5 βήματα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες Τετάρτη 25, Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Ιουνίου.

Το σεμινάριο θα εστιάσει στις παρακάτω ενότητες:

  • Ανακαλύπτοντας καλύτερα τον εαυτό σας - Γνωρίζοντας τον εαυτό σας καλύτερα θα μπορέσετε να τον παρουσιάσετε σωστά στον υποψήφιο εργοδότη.

 

  • Οριοθετήστε τον επαγγελματικό σας στόχο - Γνωρίζοντας καλά με τι θέλετε να ασχοληθείτε και θέτοντας συγκεκριμένο επαγγελματικό στόχο για το άμεσο αλλά και πιο βραχυπρόθεσμο μέλλον, θα τοποθετήστε στοχευμένα στην αγορά εργασία και θα περιορίσετε την άσκοπη αναζήτηση εργασίας σε εταιρείες ή/και σε κλάδους που εν τέλει δεν σας ενδιαφέρουν.

 

  • Προσεγγίζοντας την αγορά εργασίας (ελληνική και του εξωτερικού) και τη δημιουργία δικτύων Σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας η γνώση της λειτουργίας της αγοράς εργασίας αλλά και η “τεχνογνωσία” του δικτύου ως εργαλείο για την εύρεση εργασίας είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Οι γνώσεις αυτές δεν μπορούν να βασίζονται σε αυτοσχεδιασμούς.

 

  • Η σύνταξη του βιογραφικού σας και της συνοδευτικής επιστολής - Το βιογραφικό αποτελεί το διαβατήριό σας στον κόσμο της αγοράς εργασίας και πρέπει να το αντιμετωπίσετε ως ένα ισχυρό εργαλείο προσωπικού σας μάρκετινγκ που διευκολύνει σε έναν δυνητικό εργοδότη προκειμένου να σας καλέσει για συνέντευξη.

 

  • Παρουσιάζοντας επαγγελματικά τον εαυτό σας και τις εμπειρίες σας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλα και εγγραφή καλέστε στο τηλέφωνο: 210 6145148 ή απευθυνθείτε στο e-mail: t.tranaka@likovrisipefki.gr

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα εδώ