Αν έχεις μια λαμπρή και πρωτότυπη ιδέα διεκδίκησε 10.000 ευρώ μέσω του YoungBusinessman
21/3/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Αν έχεις μια λαμπρή και πρωτότυπη ιδέα  διεκδίκησε 10.000 ευρώ μέσω του YoungBusinessman

Αν είσαι νέος και έχεις μια έξυπνη λαμπρή και πρωτότυπη ιδέα που μπορεί, με καθοδήγηση και τη βοήθεια ειδικών, να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, τότε μπορείς να διεκδικήσεις το βραβείο του διαγωνισμού YoungBusinessman.

Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος νέοι ή νέες έως 40 ετών. Οι υποψήφιοι σε πρώτη φάση καλούνται να καταθέσουν τις Ιδέες τους για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης οι οποίες στη συνέχεια αξιολογούνται από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού και επιλέγονται οι δέκα καλύτερες Επιχειρηματικές Ιδέες που προκρίνονται στον Τελικό. Όσοι έχουν προκριθεί στη δεύτερη φάση του Διαγωνισμού YoungBusinessman καλούνται να υποβάλλουν πλέον ένα αναλυτικότερο Επιχειρηματικό Σχέδιο (BusinessPlan) αναφορικά με την υλοποίηση της Επιχειρηματικής τους Ιδέας και διαγωνίζονται σε ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι παρουσιάζουν το Επιχειρηματικό τους Σχέδιο και δέχονται ερωτήσεις από την Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό. Στο τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώνεται η βαθμολογία από την Επιτροπή Αξιολόγησης και ανακοινώνονται οι νικητές.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κάντε κλικ ΕΔΩ

Η ιδέα με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβει ως χρηματικό έπαθλο το ποσό των 10.000 € ο πρώτος νικητής, ενώ οι επόμενοι δύο θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και θα εξασφαλίσουν ραντεβού με venturecapital προκειμένου να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να διεκδικήσουν χρηματοδότηση.

Πηγή: youngbusinessman.gr