Πρακτικά σεμινάρια Believe in you "In Action"
7/7/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Πρακτικά σεμινάρια Believe in you "In Action"

Ένα βήμα παραπέρα προχωράει το Believe In You για το μήνα Ιούλιο με έναν κύκλο αποκλειστικά πρακτικών σεμιναρίων για δεξιότητες ζωής!

Τα σεμινάρια φιλοξενούνται από τo Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ (Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα - Αίθουσα Α4) και το πρόγραμμα είναι το εξής:

  • Ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας μέρος Α- (Ο ρόλος του πομπού): Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, 17:30-20:30
  • Ικανότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας μέρος Β- (Ο ρόλος του δέκτη) :Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, 17:30-20:30
  • Η γλώσσα του σώματος (Πώς να ερμηνεύετε σωστά τα σημάδια και να διαχειρίζεστε τη γλώσσα του σώματός σας): Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, 17:30-20:30
  • Θετική σκέψη (εξάσκηση και εφαρμογή): Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, 17:30-20:30
  • Αυτοπεποίθηση-(τεχνικές ενίσχυσης): Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, 17:30-20:30


Σας καταλαβαίνουν όταν μιλάτε; Μήπως το σώμα σας δε συμφωνεί με όσα λέτε; Πόσο συχνά κάνετε θετικές σκέψεις;

Μέσα από βιωματική εκπαίδευση που περιλαμβάνει ασκήσεις, role playing και νευρογλωσσικό προγραμματισμό, στα νέα σεμινάρια θα έχετε τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε σε βάθος τις ικανότητες αυτές και να περάσετε από τη θεωρία στην… πράξη!

Τα σεμινάρια θα είναι για άλλη μια φορά σε τιμή προσφοράς στα πλαίσια του οράματος του Believe In You να κάνει τη γνώση προσιτή σε όλο τον κόσμο, ενώ λόγω του βιωματικού τους χαρακτήρα ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος!

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Εισηγήτρια: Εύη Ξυραφά

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: http://www.flowmagazine.gr/believe_in_you_workshops_6

Κόστος ανά σεμινάριο: 20 ευρώ με κατάθεση στην τράπεζα (Eurobank, αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136 με όνομα δικαιούχου Ευαγγελία Ξυραφά)

Ώρες: 17:30-20:30

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Παπαδάκη Αντωνία - Τηλ: 697 2835 163

Facebook: Believe In You

Σύντομο Βιογραφικό :

Η Εύη Ξυραφά είναι ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού περιοδικού flowmagazine.gr, αλλά και εμπνευστής και δημιουργός της κοινωνικής δράσης Believe In You. Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών και Πιστοποιημένη Σύμβουλος του HBDI και της Εκπαίδευσης Ολικού Μυαλού από το Herrmann Institute.

Έχει εργασιακή εμπειρία ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων στα κολέγια: Mediterranean College, European University, New York College, καθώς και σε αρκετά Δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Τέλος, έχει εργαστεί και ως καθηγήτρια Αγγλικών και αγγλικής ορολογίας πολλών ειδικοτήτων.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σχετικά με την Επικοινωνία, την Επιχειρηματικότητα και το HR.