Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Φθινοπωρινό Κύκλο του Προγράμματος Future Leaders
25/7/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Φθινοπωρινό Κύκλο του Προγράμματος Future Leaders

Η Future Leaders είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία (ΑΜΚΕ) που στοχεύει στο να βοηθήσει τους νέους τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να πάρουν μια πρώτη γεύση εργασιακής εμπειρίας & να αναπτύξουν τις ικανότητές τους μέσα από την ομαδική εργασία και υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών επιχειρήσεων προσφέροντας παράλληλα κοινωνικό έργο.

Διεξάγονται τρεις κύκλοι του προγράμματος ανά έτος. Την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Σε κάθε ένα από αυτούς, μέσα σε 11 μέρες, τρείς ή περισσότερες ομάδες φοιτητών των 10-12 ατόμων ενώνουν τις δυνάμεις τους με στελέχη από γνωστές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, έτοιμη να υλοποιηθεί, σε φορείς και ΜΚΟ που αντιμετωπίζουν κάποιο πραγματικό πρόβλημα που ζητάει τη λύση του.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει νέους ανθρώπους για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας και τους δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν δεξιότητες μέσω της συνεργασίας τους με έμπειρους ανθρώπους από την αγορά. Βοηθάει στελέχη επιχειρήσεων, με ένα διαδραστικό τρόπο να βγουν από την εργασιακή τους πραγματικότητα, να μάθουν νέους τρόπους για να αυξήσουν την απόδοση της ομάδας τους και να προσφέρουν βοήθεια στη νέα γενιά επιτελώντας παράλληλα κοινωνικό έργο.

Ένα πρόγραμμα που κάνει πράξη την κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά!

Το επόμενο πρόγραμμα της Future Leaders θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο και θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερών: 29/10 - 09/11/2014. Δηλώστε συμμετοχή στο info@futureleaders.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.futureleaders.gr ή βρείτε τους στο facebook.