Νέο πρόγραμμα ανέργων "Voucher 2014"
27/7/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Νέο πρόγραμμα ανέργων "Voucher 2014"

Η MASTER AE σε συνεργασία με το Getbusy.gr σας ενημερώνουν για την δυνατότητα άμεσης εξασφάλισης εργασίας με επιδοτούμενα προγράμματα από το ΕΣΠΑ που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο δίμηνο.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε άνεργους διαφόρων ηλιακών ομάδων. Όσοι επιλεγούν με κριτήρια σπουδών αλλά και κοινωνικά, παρακολουθούν για περίπου 20 ημέρες (80-100 ώρες) εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα, που αφορούν τη θέση εργασίας που επιλέγουν και λαμβάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις σχετική πιστοποίηση.

Την τρέχουσα χρονική περίοδο ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για 38,000 νέους ανέργους 25-29, αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, δευτεροβάθμιας & μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,. Σκοπός είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Βάλτε την επαγγελματική σας εξέλιξη σε αξιόπιστα χέρια. Έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες με επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους απασχόλησης και ένα μεγάλο εθνικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης Πανελλαδικά.

Σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε σε όλη την πορεία της διαδικασίας με στόχο την εξασφάλιση της δικής σας θέσης εργασίας που ανταποκρίνεται στις σπουδές και τα όνειρα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ