600 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ
10/8/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
600 νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ

Έτοιμες είναι οι δύο νέες προκηρύξεις για 600 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ. Το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την επεξεργασία των δύο προκηρύξεων και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τις στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Δυο προκηρύξεις

Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ. Αναλυτικά θα δημοσιευτούν:

  • Μία προκήρυξη που θα αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής και εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.
  • Δεύτερη προκήρυξη που θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομολόγους, γιατρούς εργασίας)


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.

Η συμμετοχή των υποψηφίων αναμένεται να είναι μεγάλη παρά το γεγονός ότι η προκήρυξη θα «τρέξει” μέσα στον Αύγουστο. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.

Προσόντα

Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπ’ όψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

Πηγή: e-dimosio.gr