Νέο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων "EcoTheater. Growing culture, growing Europe"
27/8/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Νέο πρόγραμμα ανταλλαγής νέων "EcoTheater. Growing culture, growing Europe"

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων πρόκειται να ξεκινήσει από το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο «OfficineDuende Youth».

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ονομάζεται «EcoTheater. Growing culture, growing Europe» και οι αιτήσεις για όσους ενδιαφέρονται θα είναι ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 8/9/2014, σύμφωνα με τον ιστότοπο dikaiologitika.gr.

Επίσης, η ανταλλαγή νέων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus+» στο Piedmont της Ιταλίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος με την χρήση του θεάτρου ως εργαλείο επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2014 στο Piedmont της Ιταλίας, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι 18 έως 25 ετών.

Μάλιστα, βάσει των κανόνων του προγράμματος, θα πρέπει να υπάρχει ίση κατανομή των φύλων στην ομάδα που θα αποσταλεί στην ανταλλαγή, η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά, ενώ η διαμονή και η διατροφή κατά την διάρκεια της ανταλλαγής καλύπτεται 100%.

Τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται βάση χιλιομετρικής απόστασης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Erasmus+» και για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο

infocenter@kordelio-evosmos.gr.