Θέσεις πρακτικής άσκησης στην Attica Bank
9/9/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις πρακτικής άσκησης στην Attica Bank

Η Attica Bank προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές. Στη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης στην Attica Bank, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τις δυνατότητές σας σε πραγματικό χρόνο, σε Τραπεζικές εργασίες υποστήριξης στο Δίκτυο Καταστημάτων, στους Διοικητικούς τομείς και στις Διευθύνσεις της Τράπεζας.

Είναι μια εμπειρία που δε θα βρείτε σε καμία αίθουσα διδασκαλίας.

Οι εργασίες που θα σας ανατεθούν και θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας όσο θα βρίσκεστε μαζί μας, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να θέσετε σε εφαρμογή τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία απόκτησης γνώσεων και εμπειριών και γενικότερα διεύρυνσης του επαγγελματικού ορίζοντα των σπουδαστών. Έξι μήνες Πρακτικής Άσκησης, μέσα από την οποία οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις βασικές αρχές λειτουργίας της Τράπεζας, τις πολιτικές που εφαρμόζονται, καθώς και τις αρμοδιότητες των επιμέρους τμημάτων.

Επιπλέον, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομαδικά projects, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί μας και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους στα μέλη της Τράπεζας.

Κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα εργάζεται κάτω από την εποπτεία και καθοδήγηση του δικού του μέντορα, ο οποίος αποτελεί μέλος της Τράπεζας.

Αποστολη βιογραφικού

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο email recruitment@atticabank.gr το οποίο θα παραμείνει ενεργό στη βάση μας και θα ειδοποιηθείτε εφόσον έχουμε κάποια θετική εξέλιξη, σε σχέση με την αίτησή σας για πρακτική άσκηση.

Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη λίστα των σπουδαστών που θα πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση μαζί μας, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πριν την έναρξη τα εξής:

  1. Βεβαίωση από το ΤΕΙ στην οποία αναγράφεται ότι η Πρακτική σας Άσκηση είναι υποχρεωτική για την απόκτηση του Πτυχίου. Σε αυτή θα πρέπει να υπάρχει η στρογγυλή σφραγίδα του ΤΕΙ.
  2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  3. Βιογραφικό Σημείωμα.


Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον συμπεριληφθείτε στη λίστα των επιτυχόντων σπουδαστών, μετά την έναρξη της πρακτικής θα χρειαστεί:

  1. Να συμπληρώσετε το Έντυπο με τα Στοιχεία Σπουδαστή (το παραλαμβάνετε από την Τραπεζα) και να το αποστείλετε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
  2. Να υπογράψετε (εσείς και το ΤΕΙ) τις Συμβάσεις.
  3. Να προσέλθετε στο ΙΚΑ της περιοχής σας για να σας χορηγηθεί Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου ΙΚΑ, προσκομίζοντας: α) Αστυνομική Ταυτότητα, β) Βεβαίωση Εργοδότη (την παραλαμβάνετε από εμάς).
  4. Να προσέλθετε στην Εφορία (Δ.Ο.Υ.)της περιοχής σας για να σας εκδοθείΑ.Φ.Μ. (σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη), κάνοντας μία αίτηση με την Αστυνομική σας Ταυτότητα.


Πληροφορίες

Οι υποψήφιοι σπουδαστές για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μάρθα Παραδείση τηλ. 210 3669118 και τον κ. Δημήτριο Μπαρμπαριώτη τηλ. 210 3669124 (καθημερινά 08:00-15:15) ή να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας (Ομήρου 23, Αθήνα, 1ος όροφος). Επίσης, μπορούν να αποστείλουν e-mail για να μας γνωρίσουν ότι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Τράπεζά μας στη ηλεκτρονική Διεύθυνση recruitment@atticabank.gr

Πηγή: e-dimosio.gr