Νέο πρόγραμμα ανέργων "Voucher 2014"
15/9/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Νέο πρόγραμμα ανέργων "Voucher 2014"

Η MASTER AE σε συνεργασία με το Getbusy.gr σας ενημερώνουν για την δυνατότητα άμεσης εξασφάλισης εργασίας με το επιδοτούμενο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Σκοπός του προγράμματος είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Μέσω του προγράμματος διασφαλίζονται οι αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης και βελτίωσης των γνώσεών τους με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος και προσαρμογή των γνώσεων στις πραγματικές ανάγκες της.

Το πρόγραμμα αφορά 12.000 άνεργους νέους ηλικίας 18-24 ετών, εκ των οποίων οι 3.000 είναι Απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι 9.000 Απόφοιτοι Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας & Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Οι ωφελούμενοι παρακολουθούν για περίπου 20 ημέρες (80-120 ώρες) εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα, που αφορούν τη θέση εργασίας που επιλέγουν και λαμβάνουν σχετική πιστοποίηση. Ασκούν την πρακτική τους για 3 έως 6 μήνες (420-380 ώρες) και αμείβονται τμηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος με έως και 2.410€

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης μετά τη λήξη της πρακτικής άσκησης, παρέχει Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά και υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης, καθ’ όλη τη διάρκειά του .

Βάλτε την επαγγελματική σας εξέλιξη σε αξιόπιστα χέρια. Έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες με περισσότερες από 7.000 επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους απασχόλησης και ένα μεγάλο εθνικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης Πανελλαδικά.

Αιτήσεις συμμετοχής έως και 20/09/2014

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ

H MASTER πρώτη στην ενημέρωση και για το voucher 25-29! Δες τώρα τα αποτελέσματα και μάθε αν είσαι επιλαχών!

Όπου και αν έκανες την αίτησή σου… Δήλωσε συμμετοχή στα workshops της Master.

Ξεκίνα από τους πρώτους