Θέσεις εργασίας στην αεροπορική εταιρεία Ryanair
19/9/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις εργασίας στην αεροπορική εταιρεία Ryanair

Στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Ryanair τον επόμενο μήνα θα βρεθούν στην Ελλάδα καθώς αναζητούν προσωπικό καμπίνας σε Χανιά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συγκεκριμένα για τρίτη φορά η Ryanair αναζητά από την ελληνική αγορά εργασίας προσωπικό για τα αεροσκάφη της.

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο μήνα «ημέρες καριέρας» στην χώρα μας, σε τρεις πόλεις, αναζητώντας νέους και νέες, που θέλουν να εργαστούν σε θέσεις πληρώματος θαλάμου επιβατών, δηλαδή αεροσυνοδούς και φροντιστές.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία οι ημέρες καριέρας θα γίνουν στα Χανιά, την 1η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη στις 2 Οκτωβρίου και στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα www.crewlink.ie., η οποία ανήκει στην εταιρεία Crewlink. Η συγκεκριμένη εταιρεία, που εδρεύει στην περιοχή της Φρανκφούρτης στη Γερμανία, αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού της Ryanair. Η διαδικασία της εκπαίδευσης γίνεται στις εγκαταστάσεις της Crewlink.

Όσοι ενδιαφέρονται να προσέλθουν στις μέρες καριέρας της Ryanair θα πρέπει να γνωρίζουν ότι προκειμένου ένας υποψήφιος να είναι επιλέξιμος για μια θέση στο πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα πρέπει να έχει ύψος άνω του 1,57 μ., καλή όραση, κολυμβητική ικανότητα και γνώση αγγλικών. Απορρίπτονται όσοι έχουν τατουάζ σε εμφανές μέρος του σώματός τους. Το dress code προβλέπει υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, φούστα ως το γόνατο για τις γυναίκες και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να είναι ντυμένοι με τζιν. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο σε ισχύ.

Πηγή: e-dimosio.gr