Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα European Business Growth Catalyst από το ALBA και την knowl
25/9/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα European Business Growth Catalyst από το ALBA και την knowl

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl μαζί με το ALBA Graduate Business School, και την κοινοπραξία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δωρεάν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα European Business Growth Catalyst με στόχο να αναπτύξετε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας, καθώς και να ενδυναμώσετε τις ηγετικές και στρατηγικές σας ικανότητες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, καθώς και στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διεξάγεται από τον κ. Αλέξη Κομσέλη, Διευθυντή του ALBA Hub for Enterprise and Development (ALBA Graduate Business School) και ακαδημαϊκού υπεύθυνου του MSc in Εntrepreneurship και αποτελείται από 6 θεματικές ενότητες διάρκειας 8 ωρών η κάθε μία που υλοποιούνται μια φορά το μήνα κατά την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Απρίλιος 2015 στο ALBA Graduate Business School.

Διδακτικές Ενότητες

1. Διαγνωστικός έλεγχος, 23/10/2014
2. Αναγνώριση και ανάλυση διαθέσιμων πόρων, 20/11/2014
3. Μεθοδολογία παρέμβασης και ηγεσία ανάπτυξης, 18/12/2014
4. Εξωστρέφεια - ανάλυση διεθνών αγορών & Insider’s Guide, 22/01/2015
5. Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και αναδιάρθρωση, 19/02/2015
6. Ανάπτυξη σχεδίου-«καταλύτη», 19/03/2015


Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα του έργου που θα παρέχει όχι μόνο εκπαιδευτικό υλικό αλλά και τη δυνατότητα δικτύωσης και ανταλλαγής ιδεών, πρακτικών και εμπειριών με άλλους επιχειρηματίες στην Ελλάδα, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επιλογή των επιχειρηματιών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου κατόπιν συνέντευξης (η οποία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά).

Για να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα πατήστε εδώ.