"Ανοιχτό Πανεπιστήμιο" από τον Δήμο Ηλιούπολης
9/10/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
"Ανοιχτό Πανεπιστήμιο" από τον Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης, ύστερα από τη θερμή ανταπόκριση των συμπολιτών μας από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, διοργανώνει και φέτος «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο», με τέσσερεις νέους κύκλους μαθημάτων, στους τομείς της Φιλοσοφίας, της Φιλολογίας, της Κοσμολογίας και της Τέχνης, αντίστοιχα.

Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και της τέχνης και συγκεκριμένα η Ευαγγελία Μαραγγιανού-Δερμούση, ο Σπύρος Μοσχονάς, ο Φώτης Δημητρακόπουλος, η Κωνσταντίνα Παλαμιώτου, ο Κωνσταντίνος Καλαχάνης, η Αθηνά Σχινά και η Άννα Λάζου , θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τον επιστημονικό τους λόγο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργήσουν την κριτική σκέψη και να ενθαρρύνουν το δημοκρατικό διάλογο σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου να προσφέρει πρόσβαση σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες στα πολιτιστικά αγαθά, δημιουργώντας διαρκώς νέες κοιτίδες δια βίου μάθησης.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014 και θα πραγματοποιούνται στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 210 9970125 & 9970128 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Πηγή: epixeiro.gr