Διαγωνισμός για ανάπτυξη λογισμικού ψυχαγωγίας "Game Jam 2014"
5/11/2014 Διαγωνισμοί  
Διαγωνισμός για ανάπτυξη λογισμικού ψυχαγωγίας "Game Jam 2014"

Το gi-Cluster Game Jam 2014, το 3ο σε σειρά Hellenic Game Jam που διεξάγεται στην Ελλάδα, αποτελεί ένα διαγωνισμό ειδικά σχεδιασμένο για την ελληνική κοινότητα των game developers και όσων ασχολούνται με την ανάπτυξη λογισμικού ψυχαγωγίας.

Φέτος, διοργανώνεται 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014 στο συνεργατικό χώρο του gi-Cluster που βρίσκεται στο Μαρούσι (α2-innohub, Λ. Κηφισίας 44, Monumental Plaza - Κτήριο Γ).

Στο gi-Cluster Game Jam 2014 καλούνται να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι, οργανωμένοι σε ομάδες 2 έως 4 ατόμων, με στόχο να αναπτύξουν μέσα σε περίπου 50 ώρες ένα παιχνίδι. Η θεματολογία για τα παιχνίδια που θα αναπτύξουν οι ομάδες θα είναι κοινή και θα αποκαλυφθεί από τους διοργανωτές τις πρώτες ώρες του διαγωνισμού, κατά την εναρκτήρια εκδήλωση.

Οι τρείς διακριθείσες ομάδες θα λάβουν χρηματικά έπαθλα, ενώ θα τους δοθεί και η δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του gi-Cluster (εφόσον το επιθυμούν), όπου θα τους παραχωρηθεί γραφειακός χώρος φιλοξενίας (co-working space), mentoring από διακεκριμένα στελέχη των μελών του gi-Cluster, πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και δυνατότητα άμεσης δικτύωσης με το επιχειρηματικό οικοσύστημα του cluster.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.