Δωρεάν Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
18/11/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υποστηρίζοντας τους φοιτητές που σκοπεύουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης εαρινή περίοδο 2015, θα πραγματοποιήσει Εργαστήρια Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής ειδικά για τους φοιτητές των τμημάτων των οποίων η πρόσκληση ζητά την κατάθεση Βιογραφικού Σημειώματος ή/και Συνοδευτικής Επιστολής μαζί με την αίτηση πρακτικής άσκησης.

Πού και πότε

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ., στην Αίθουσα 1 του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (Μεταβατικό κτίριο, 1ος όροφος, από την είσοδο που οδηγεί και στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης).

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από τα παραπάνω εργαστήρια*. Επισημαίνεται ότι το εργαστήριο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα και δεν θα πραγματοποιηθούν άλλα εργαστήρια ειδικά για την πρακτική άσκηση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πηγή: paso.gr