Δωρεάν Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης
28/11/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Αναζητάτε εργασία ή σκέφτεστε να επιχειρήσετε; Θέλετε να μάθετε τρόπους αναζήτησης εργασίας, δικτύωσης, και συνεργασίας για την ανάπτυξη νέων ιδεών;

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γωνιάς Ξάνθης και σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ. παρέχουν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια υποστήριξης ατόμων που είτε αναζητούν εργασία είτε επιθυμούν να στραφούν προς την επιχειρηματικότητα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

Στάδιο Α: Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Από τον προστατευμένο χώρο της εκπαίδευσης στον απροστάτευτο χώρο της εργασίας.
Στάδιο Β: Ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών για νεοφυείς επιχειρήσεις
Στάδιο Γ: Εξατομικευμένη συμβουλευτική από εξειδικευμένα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης & της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Δ.Π.Θ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν σε πρώτο στάδιο τις προσωπικές και επαγγελματκές τους δεξιότητες και σε δεύτερο στάδιο να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες για νεοφυείς και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του 1ου Κύκλου του εργαστηρίου “Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη” (Στάδιο Α) .

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του 1ου Κύκλου του εργαστηρίου “Ανάπτυξη Καινοτόμων Ιδεών για νεοφυείς επιχειρήσεις” (Στάδιο Β).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν. 

Πηγή: e-dimosio.gr