Ευκαιρίες εργασίας μέσω του προγράμματος ΟΤΕ COSMOTE Graduate Trainee
4/12/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
Ευκαιρίες εργασίας μέσω του προγράμματος ΟΤΕ COSMOTE Graduate Trainee

Το ΟΤΕ COSMOTE Graduate Trainee Program είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να δώσει μια μοναδική ευκαιρία καριέρας σε 10 ταλαντούχους αποφοίτους που θα επιλεγούν και θα ενταχθούν σε μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες, με ηγετική θέση στον κλάδο της, ζώντας μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι 18 μηνών, με σταθμούς στις κυριότερες λειτουργίες της εταιρείας, έκθεση σε ένα μοντέρνο εργασιακό περιβάλλον, εκπαιδεύσεις σε νέες τάσεις και στα πιο σύγχρονα αντικείμενα και την ανάθεση προκλητικών έργων. Σε προσκαλούμε να ενταχθείς σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον και να αναπτύξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα έχεις υποστήριξη από τον προσωπικό σου Mentor & Coach. Ο προσωπικός σου Mentor θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές για την καριέρα σου, ενώ ο Coach θα είναι δίπλα σου για να σε καθοδηγήσει να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να αναπτυχθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, θα ακολουθήσεις ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο εκπαίδευσης που θα σε προετοιμάζει για κάθε στάδιο του προγράμματος.

Η 18μηνη παραμονή σου στο πρόγραμμα θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα σημαντικό δίκτυο επαφών καθώς και να έχει τακτικές συναντήσεις με το Senior Management της εταιρείας.

Θέλεις να είσαι ένας από τους 10 OTE COSMOTE Graduate Trainees;

Αναζητούμε νέους και νέες μέχρι 28 ετών, απόφοιτους πανεπιστημίων σε μεταπτυχιακό επίπεδο από κάθε ειδικότητα, με προσωπικό όραμα, πάθος και προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι υποχρεωτική (0 έως 2 χρόνια), είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Αγγλικών καθώς και η δυνατότητα μετακινήσεων, τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται σε ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η αυτο-παρακίνηση, η ευελιξία, η συνεργατικότητα αλλά και ο δυναμισμός για να διοικήσουν ομάδα στο μέλλον. Δεν χρειάζονται συστάσεις, όλα εξαρτώνται από εσένα!

Είσαι ένας από αυτούς που θα ζήσουν μαζί μας αυτή την εμπειρία;

Αγγελία Προγράμματος

Από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, μπορείς να κάνεις online την αίτησή σου στο πρόγραμμα μέσω του site.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος