Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον Τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά
20/1/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον Τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Το Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στις Τουριστικές Υπηρεσίες (EMtS) που οργανώνει και προσφέρει το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ξεκινά το 2ο χρόνο λειτουργίας του και μετά τον εμπλουτισμό του, σας προσκαλεί στο νέο κύκλο σεμιναρίων.

Το EMtS, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και έχει ως Στρατηγικό Εταίρο την HORECA, σχεδιάστηκε στο πνεύμα της δια βίου μάθησης και υλοποιείται με στόχο να εφοδιάζει τους επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού αλλά και όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο με κατάλληλες εξειδικευμένες γνώσεις, επαρκή εργαλεία και κυρίως διοικητικές δεξιότητες.

Σκοπός του προγράμματος

Σκοπός του EMtS είναι να παρέχει θεωρητική, αλλά και χρήσιμη γνώση σε άτομα που εργάζονται, επιθυμούν ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα κυρίως απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τον Τουρισμό και σε αποφοίτους, τόσο δευτεροβάθμιας, όσο και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Εγγραφές και πληροφορίες

Η περίοδος εγγραφών για τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων του 2015 διαρκεί έως τις 29/1/2015, ενώ η έναρξη των σεμιναρίων έχει προγραμματιστεί για τις 2/2/2015. Σχετικά με τα προσφερόμενα σεμινάρια μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του προγράμματος εδώ.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για την εξειδίκευση σε Τουριστικές Υπηρεσίες.

Πηγή: paso.gr