Ημερίδα για την καινοτομία στο ΕΒΕΘ
8/5/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Ημερίδα για την καινοτομία στο ΕΒΕΘ

Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία στην Κεντρική Μακεδονία και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων του WIDE για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας» διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου WIDE: «growing of SMEs: organizational Innovation and Development in mΕd area» που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα MED. H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, από 16.00 έως 19.45, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές είναι: «Οργανωσιακή καινοτομία και νέες μορφές καινοτομίας», «Ιδιομορφίες γνώσης και πρακτικές αξιοποίησής της για την ανάπτυξη της καινοτομίας», «Πρωτοβουλίες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας –Ennovation». Επίσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των δράσεων του ΕΒΕΘ και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο έργο WIDE.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013, στις 3 μ.μ., ενώ για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Μελετών & Έρευνας του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 180 και 370181). Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.