Σεμινάριο Believe In You: Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων
2/3/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάριο Believe In You: Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων

Το Believe In You επιστρέφει στα Χανιά με ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για τον αρνητισμό και για το πώς να τον αποβάλλουμε από τη ζωή μας.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι η «Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων», ενώ στόχος είναι να μάθουμε πώς να περιορίζουμε την επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στη ζωή μας, πώς να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις μαζί τους και πώς να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας, ώστε να κρατήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας!

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr. Στόχος του είναι η βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά όνειρά τους και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Το κόστος σεμιναρίου (μπορεί να καλυφθεί και μέσω ΛΑΕΚ) είναι:

  1. Για ένα άτομο: 35 ευρώ
  2. Για 2 άτομα: 25 ευρώ/ άτομο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ: http://www.flowmagazine.gr/believeinyouchania1

Για τους έξι πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα καταβάλλουν το αντίτιμο του σεμιναρίου, οι εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουν 3 αντίτυπα του βιβλίου "Χαρά η καλύτερη θεραπεία" και 3 αντίτυπα του βιβλίου "Βρες ξανά τον εαυτό σου". Τα βιβλία θα σταλούν στους τυχερούς με κούριερ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ώρες διεξαγωγής: 12:00 – 18:30

Ώρα προσέλευσης: 11:30

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Κύδων, αίθουσα εκδηλώσεων (Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Χανιά)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.