Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης σε Microsoft Azure
6/5/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης σε Microsoft Azure

Το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) σε συνεργασία με τον διεθνή εκπαιδευτικό φορέα «Global Knowledge» ανακοινώνουν τη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός ολοκληρωμένου κύκλου εκπαίδευσης σε Microsoft Azure αποτελούμενο από τις ενότητες:


Ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης αφορά την πρώτη ενότητα (Microsoft Azure Fundamentals) διάρκειας 2 ημερών και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015.

Περιγραφή Προγράμματος

Με την πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να μεταφέρει τις υπηρεσίες και υποδομές του στο σύννεφο, η ανάγκη για την αποτελεσματική διαχείριση των cloud υπηρεσιών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα είναι πλέον επιτακτική. To πρόγραμμα «Microsoft Azure Fundamentals» αποτελεί επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Microsoft και δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να αποκτήσουν τις βασικές έννοιες του Cloud Computing στο Microsoft Azure, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα Cloud παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια του 2ήμερου προγράμματος εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις βασικές εφαρμογές του Microsoft Azure καθώς και τον τρόπο υλοποίησης του στη κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία εικονικών δικτύων, τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και τη χρήση του Microsoft Azure Active Directory.

Συμμετοχή υποψηφίων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Επαγγελματίες Πληροφορικής που επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στην πιο διαδεδομένη πλατφόρμα Cloud στον κόσμο, το Microsoft Azure.

Ειδικότερα απευθύνεται:

 • Σε όσους ασχολούνται με την αξιολόγηση, εφαρμογή, διαμόρφωση και διαχείριση των υπηρεσιών και των εικονικών μηχανών (virtual machines) χρησιμοποιώντας το Microsoft Azure.
 • Σε προγραμματιστές που θέλουν να εκπαιδευτούν στη δημιουργία λύσεων σε Microsoft Azure.
 • Σε διαχειριστές Windows Servers που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στη μεταφορά (migration) υπηρεσιών από τις τοπικές εγκαταστάσεις στο cloud.
 • Σε επαγγελματίες που θέλουν να εκπαιδευτούν στη χρήση του Microsoft Azure για τη φιλοξενία (hosting) ιστοσελίδων και υπηρεσιών back-end mobile εφαρμογών
 • Σε διαχειριστές βάσεων δεδομένων (database administrators) που θέλουν να εκπαιδευτούν στη χρήση του Microsoft Azure για τη φιλοξενία Microsoft SQL Server βάσεων δεδομένων.


Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι υποψήφιοι θα είναι σε θέση:

 • Να κατασκευάσουν Microsoft Azure ιστοσελίδες.
 • Να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν εικονικές μηχανές (virtual machines) στο Microsoft Azure.
 • Να δημιουργήσουν ένα εικονικό δίκτυο στο Microsoft Azure.
 • Να διαμορφώσουν αποθηκευτικό χώρο στο Microsoft Azure.
 • Να αναπτύξουν βάσεις δεδομένων στο Microsoft Azure.
 • Να διαμορφώσουν το Microsoft Azure Active Directory.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link https://www.microsoft.com/learning/en-us/course.aspx?id=10979a

Κόστος Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Το κόστος εκπαίδευσης ανέρχεται στην τιμή των 900€, μειωμένο κατά 35% σε σχέση με την αρχική τιμή (€ 1215) του επίσημου παρόχου εκπαίδευσης «Global Knowledge».

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η πιστοποίηση η οποία ανέρχεται στο ποσό των 90€.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα, καφές και αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στα μέλη της HePIS παρέχεται επιπλέον έκπτωση 25%.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής: Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (Κοραή 3, Αθήνα, 8ος όροφος.

Διάρκεια εκπαίδευσης: 2 ημέρες

Ημέρες: 3-4 Ιουνίου 2014

Ώρες: 09:00-17.00

Η εκπαίδευση διεξάγεται στην Αγγλική Γλώσσα από εξειδικευμένο εκπαιδευτή της Global Knowledge.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 3729161 και 210 3729083, ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@hepis.gr