Θέσεις για πρακτική άσκηση στην εταιρεία Wind
11/6/2015 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις για πρακτική άσκηση στην εταιρεία Wind

Πρακτική άσκηση στη Wind για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φοιτητές, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ειδικότερα, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ανακοινώνεται από την Wind, η θέσπιση 15 θέσεων πρακτικής άσκησης σε δομές της εταιρείας, για φοιτητές και απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Οικονομικής και Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Η πρακτική άσκηση των φοιτητών στην Wind διαρκεί κατ' ελάχιστο δύο μήνες.

«Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και μια από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που σε καιρό ύφεσης εξελίσσονται και επενδύουν, όπως η WIND» τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις σελίδες των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτωνwww.mba.aueb.gr & www.mba-parttime.aueb.gr και www.msc-ebs.gr & www.facebook.com /MSC.EBS και να επικοινωνήσουν με τις γραμματείες των προγραμμάτων (mbalfull@aueb.gr / mbapart@aueb.gr καιstrategy@unipi.gr) ή με την WIND στο email windgraduateprogram@wind.gr.