«2ο Advanced SummerSchool» από το ΤΕΙ Θεσσαλίας
2/7/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
«2ο Advanced SummerSchool» από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γεωργικών Εφαρμογών και Αγροτικής Κοινωνιολογίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Σχολής Γεωπονίας του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στη Φλώρινα, διοργανώνουν τον Ιούλιο του 2015, το «2ο Advance SummerSchool» στο μάρκετινγκ τροφίμων / συμπεριφορά καταναλωτών και στις ποοσοτικές μεθόδους έρευνας αγοράς από 13/7/2015-17/7/2015.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Summer School απευθύνεται σε φοιτητές που βρίσκονται λίγο πριν τη λήψη του πτυχίου τους, σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, μεταπτυχιακούς φοιτητές/ σπουδαστές και σε υποψήφιους διδάκτορες με παρεμφερή ειδικότητα αλλά και σε επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων. Σκοπός

Ο ευρύτερος σκοπός του γεγονότος αυτού είναι η παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε νέους ερευνητές από όλο τον κόσμο αλλά και σε επαγγελματίες στον κλάδο τροφίμων.

Διδάσκοντες

Θα διδάξουν ο κ. Αθανάσιος Κρυστάλλης, Professor of Food Consumer Choice at the Department of Business Administration (BADM), School of Business and Social Sciences, Aarhus University και η κ. Ντυκέν Μαρι-Νοελ, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο γνωστικό αντικείμενο «Στατιστικές και οικονομετρικές μέθοδοι χωρικής ανάλυσης», Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Τα μαθήματα θα γίνουν στην Αγγλική γλώσσα. Η δαπάνη για την παρακολούθηση του προγράμματος θα είναι €300.Η δαπάνη καλύπτει εκπαιδευτικό υλικό, διατροφή πρωί-μεσημέρι (ελαφρύ γεύμα), το γεύμα του κλεισίματος του Summer School και δύο απογευματινές εκδρομές.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site: http://summer_school.teilar.gr/ ή και από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής: Δρ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ Αναπληρωτή Καθηγητή Τηλ: 2410684465, 6374584457e-mail: geortheo@yahoo.gr, geortheo@teilar.gr.

Πηγή: paso.gr