130 θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
14/7/2015 Ευκαιρίες Εργασίας  
130 θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

130 βρεφονηπιοκόμους /παιδαγωγούς φροντίδας παιδιών ηλικίας έως 3 ετών προσλαμβάνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να υπηρετήσουν στα γραφεία της στις Βρυξέλλες και την Ισπρα.

Βασική έδρα για τις θέσεις των παιδαγωγών θα είναι κυρίως οι Βρυξέλλες και η Ισπρα (Ιταλία), ενώ οι απολαβές τους θα ξεκινούν από 1.934 ευρώ τον μήνα. Το σύνολο των προσληφθέντων θα απορροφηθεί σταδιακά κατά την περίοδο 2016-2019, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της προσχολικής φροντίδας και εκπαίδευσης ή σε τομέα διαφορετικό, που να συνδυάζονται όμως με επαγγελματική πείρα τουλάχιστον δύο ετών συναφή με το αντικείμενο, ή εναλλακτικά δίπλωμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και συνολικά οκτώ έτη εμπειρίας και απαραιτήτως ικανοποιητική γνώση (επίπεδο B2) της γερμανικής, της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 23 Ιουλίου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης εδώ. Μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές θα γίνει η επιλογή των επικρατέστερων, με βάση την αξιολόγηση ταλέντου (τον Αύγουστο). Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμασίες δεξιοτήτων και τον Νοέμβριο θα εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Πηγή: careerinprogress.gr