Έρχεται το ICT2015 το μεγαλύτερο event δικτύωσης για τον κλάδο του ICT
17/7/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Έρχεται το ICT2015 το μεγαλύτερο event δικτύωσης για τον κλάδο του ICT

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στον Ορίζοντα 2020, συμμετέχει στο μεγαλύτερο event δικτύωσης για τον κλάδο του ICT: ICT2015.

Το ICT 2015 θα λάβει χώρα στις 20, 21 & 22 Οκτωβρίου στη Λισαβόνα και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 ακαδημαϊκούς, επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, βιομηχανίες, policy makers και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποια από τις αναμενόμενες προκηρύξεις του Ορίζοντα 2020 για το έτος 2016.

Στο πλαίσιο του ICT 2015 event θα λάβει χώρα συνέδριο πολιτικής, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι προτεραιότητες για την νέα Ενιαία Ψηφιακή Αγορά (#DSM) και επιπλέον θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Προγράμματος Εργασίας ICT 2016-2017 από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, θα λάβουν χώρα μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, workshops δικτύωσης, εκθέσεις παρουσίασης έργων, στοχευμένες face-2-face συναντήσεις με εκπροσώπους οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις καθώς και θα υπάρξει η δυνατότητα προ-αξιολόγησης προτάσεων σε συνεργασία με το δίκτυο των Εθνικών Σημείων Επαφής Ideal-ist.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τα παρακάτω links:
1. Κεντρική σελίδα
2. Αρχικό πρόγραμμα policy conference
3. Face-2-face meetings (brokerage event)
4. Δικτύωση (περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα)
5. Πληροφορίες για την πρόσβαση


Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η συμμετοχή είναι δωρεάν (δεν καλύπτονται τα ταξιδιωτικά έξοδα). Η εγγραφή στην εκδήλωση και στις διμερείς face-2-face συναντήσεις (brokerage event) είναι εφικτή μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Συνίσταται η εγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν, καθώς λόγω αυξημένης ζήτησης η διαθεσιμότητα συναντήσεων, καθώς επίσης και αεροπορικών εισιτηρίων ή διαμονής, αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά από τα μέσα Αυγούστου.

Προσοχή: η εγγραφή στις συναντήσεις Face-2-Face είναι εφικτή μόνο αφού ολοκληρωθεί η κεντρική εγγραφή σας στο event, επιλέγοντας «Participate in the Ideal-ist face2face brokerage event at ICT 2015»

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης υποστηρίζει και συνδιοργανώνει το event ως εταίρος του Ideal-ist και μέλος του Enterprise Europe Network. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το αρμόδιο Εθνικό Σημείο Επαφής, Δρ. Ηρακλή Αγιοβλασίτη (agiovlasitis@ekt.gr) και ακολουθήστε στο twitter: @ict2015_eu, #ICT2015