Νέα σεμινάρια Believe In You για όλο τον Σεπτέμβριο
2/9/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Νέα σεμινάρια Believe In You για όλο τον Σεπτέμβριο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να… κάνετε τη ζωή σας καλύτερη;

Η δράση Believe in You του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr επιστρέφει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη διάθεση και νέα σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης!

Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε μικρούς κύκλους σεμιναρίων μέχρι το τέλος του χρόνου με στόχο το 2016 να βρει πλέον τους συμμετέχοντες σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και φυσικά της ζωής τους! Η λογική των σεμιναρίων επικεντρώνεται στο ερώτημα « Πώς να…» και θέλει να δώσει πρακτικά εφαρμόσιμες λύσεις για το πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας σε θέματα αυτογνωσίας, ποιότητας ζωής, επικοινωνίας και αυτοβελτίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος του Σεπτέμβριου σχετίζεται με ποιότητα ζωής και περιλαμβάνει τρία πολύ σημαντικά σεμινάρια με θέματα: «Πώς να διαχειρίζεστε το χρήμα», «Πώς να διαχειρίζεστε το χρόνο» και φυσικά «Πώς να αποκτήσετε ισορροπία εργασίας-ζωής».

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Για δηλώσετε συμμετοχή, να μάθετε το αναλυτικό πρόγραμμα, τα οφέλη και τις σχετικές τεχνικές, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.flowmagazine.gr/article/view/believe_in_you_pos_na_to_programma_seminarion_gia_to_septemvrio/category/personal_development