Εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών του ESCP Business School (Γαλλικό Ινστιτούτο, Αθήνα)
14/11/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών του ESCP Business School (Γαλλικό Ινστιτούτο, Αθήνα)

Το ESCP Business School είναι το πρώτο Business School στον κόσμο (ιδρ. το 1819) και είναι από τα κορυφαία Business Schools σε παγκόσμιο επίπεδο με βάση πολλές αξιολογήσεις. Είναι εξέλιξη ενός εκ των κορυφαίων Grande Écoles της Γαλλίας και προσφέρει υψηλότατου επιπέδου μεταπτυχιακά σε επτά κέντρα-πόλεις στην Ευρώπη και στον κόσμο. Είναι το πρώτο Business School που μπορεί να προσφέρει πραγματικά παγκόσμια εκπαίδευση και εμπειρία.

Τα προγράμματα του ESCP Europe έχουν σχεδιαστεί ώστε να αναπτυχθούν στελέχη διεθνούς επιπέδου με ταχεία εξέλιξη της καριέρας τους. Με την ενεργό υποστήριξη της Ενώσεως Αποφοίτων (Alumni Association) στην επαγγελματική ανάπτυξη των νέων αποφοίτων, επιτυγχάνεται εξαιρετικά υψηλή απασχολησιμότητα (89% βρίσκουν εργασία μέσα σε 4 μήνες από την αποφοίτηση και με μ.ο. άμεσων αποδοχών 41.416 Ευρώ/χρόνο).


Η iCon International Consulting ως εκπρόσωπος του ESCP στην Ελλάδα προσφέρει μια πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με τα καινοτόμα και εξαιρετικά αξιόλογα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ESCP Business School και ιδιαίτερα τα:

  • Master in Energy Management (MEM) και Executive MEM
  • Master in Marketing and Creativity (MMK) και Executive MMK
  • Master in European Business (MEB)
  • General Management Programme (GMP)
  • Executive MBA (London track)
  • Summer School Programmes

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης (στην οποία έχει προσκληθεί και ο Διευθυντής Προγραμμάτων Λονδίνου) οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες εντελώς δωρεάν.

Η εκδήλωση ενημέρωσης πραγματοποιείται στις 20 Νοεμβρίου από τις 19:00, σε χώρο που ευγενικά διαθέτει το Institute Francais (Γαλλικό Ινστιτούτο) στην Αθήνα Σίνα 31.

Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2109244480,  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Link