Ένας angel inventor στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2013
18/11/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Ένας angel inventor στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2013

Μετά την αποφοίτησή του από το Dokuz Eylül University με πτυχίο στα Οικονομικά, ο Elgin ανέλαβε αρκετούς εταιρικούς ρόλους σε μια ποικιλία επιχειρήσεων σε διάρκεια 8 ετών. Παράλληλα με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αποφοίτησε από το Koç University’s Executive MBA Program. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα ανώτερων στελεχών της Kodalfa, Inc., μιας νεοσύστατης Τούρκικης νεοφυούς επιχείρησης. Η Kodalfa αναγνωρίστηκε ως μια από τις 7 επιχειρήσεις με τον υψηλότερο αντίκτυπο στην Τουρκία από την Endeavor το 2008 και ξεκίνησε να λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του Climate Minder Group, όπου ο Elgin ήταν συνιδρυτής. Η Climate Minder αγοράστηκε από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες άρδευσης στις Hνωμένες Πολιτείες Αμερικής στα τέλη του 2012.

Ο Elgin είναι σήμερα εκτελεστικός διευθυντής του Center for Entrepreneurship στο Özyegin University όπου σχεδιάζει και διαχειρίζεται ένα Venture Accelerator -Fit Startup Factory- για τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις για την εμπορική αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών. Η Fit Startup Factory λάνσαρε 12 νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα σε 3 μόλις χρόνια.

Ο Elgin διδάσκει τις εξής διαλέξεις: «Η διαχείριση ενός Lean Startup», «Business Model Generation» και συμβουλεύει επιχειρήσεις για ενδοεταιρική διοίκηση και διοίκηση νέων επιχειρήσεων. Ο İhsan Elgin επενδύει ακόμα σε επιχειρήσεις αρχικού σταδίου σαν ένας Επενδυτής – Άγγελος.

Προσωπικές Δεξιότητες

  • Μπορεί να αναπτύξει μια νέα επιχείρηση κάτω από ακραίες συνθήκες αβεβαιότητας.
  • Ως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας επιχειρηματικότητας εκπαιδευτικών μπορεί να σχεδιάσει ένα κοινό πρόγραμμα σπουδών με διαλέξεις επιχειρηματικότητας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Ως μέλος κυβερνητικών επιτροπών μπορεί να αναλύσει τα οικοσυστήματα της επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη στρατηγικών για την οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ