Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Αυστρία
30/9/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Κάλεσμα συμμετοχής για πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Αυστρία

Το BUSINESS MENTALITY αναζητά 9 συμμετέχοντες ( 1 ομαδάρχης/ ισσα + 8 νέους/ες) ηλικίας 18-25 για το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων «Youth Empowerment – Be part of it» που θα πραγματοποιηθεί στις 25-29 Οκτωβρίου 2015, στην Αυστρία ( Innsbruck, Tirol).

Το BUSINESS MENTALITY είναι εταίρος στο πρόγραμμα και συνολικά θα συμμετέχουν 37 νέοι/ες από 4 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Αυστρία). Στόχος της δράσης «Youth Empowerment – Be part of it» είναι να συζητηθούν οι δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα, οι ανάγκες και τα αιτήματα των νέων στην καθημερινή και επαγγελματική ζωή.

Οι μέθοδοι εργασίας της συνάντησης θα βασιστούν σε διάφορες δραστηριότητες μη τυπικής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι νέοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά να αποκτήσουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και να αυξήσουν το αίσθημα ευθύνης. Επίσης, θα αποκτήσουν νέες δεξιότητες σε σχέση με την ομαδική εργασία.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δεσμευτούν πως θα συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις της ανταλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί υπό το συντονισμό του φορέας « GO EUROPE» που δραστηριοποιείται στον τομέα της νεολαίας στην πόλη Innsbruck στην Αυστρία.

Το πρόγραμμα καλύπτει το 100% διανομής και διατροφής και το κόστος μετακίνησης έως 170 ευρώ.

Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.