"No Stress Just Success" ένα επιτυχημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης
5/10/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
"No Stress Just Success" ένα επιτυχημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές προκλήσεις.

Το διεθνώς επιτυχημένο πρόγραμμα No Stress Just Success της ManpowerGroup απευθύνεται σε όσους νιώθουν μπλοκαρισμένοι, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και θέλουν να ξεφύγουν από την αρνητικότητα, την αδράνεια και τη μιζέρια της εποχής μας δρώντας! Γιατί η αλλαγή για τον καθένα από εμάς είναι θέμα απόφασης, αρκεί να "γνωρίζεις" που θέλεις να πας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε πλαίσια, σιλό και ρόλους που ενδεχομένως άλλοι σας έχουν επιβάλλει και να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε τα "θέλω σας" μέσα από μία εξαιρετικά βιωματική εμπειρία που στοχεύει να "κόψει δρόμο" για να φτάσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται στον προορισμό σας.

ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

  • Ένα ταξίδι ανακάλυψης
  • Μία διαδικασία αλλαγής για να γίνετε πιο χαρούμενοι, πιο παραγωγικοί και πιο ήρεμοι
  • Επαφή με τις επιθυμίες σας, τα θέλω σας
  • Ένα νέο πλαίσιο δράσης και ένα νέο χάρτη πλοήγησης


Περιεχόμενα:

  • Μοντέλο Επιτυχίας

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ για να πετύχω αυτό που θέλω, αλλά χρειάζεται να μάθω να οδηγώ τη ζωή μου με ένα νέο, οικονομικό και φιλικό τρόπο

  • Η Τέχνη και η Επιστήμη του Δόγματος "Πιστεύω Άρα Δημιουργώ"

Κατανοώ τις βασικές αρχές που θα με οδηγήσουν στην απάντηση της ερώτησης "Πώς" να είμαι Επιτυχημένος

  • Μία Νέα Οπτική για τους Στόχους μου

Μία νέα αντισυμβατική μέθοδος για τη Στοχοθεσία

  • Απλώς Παίρνω την Απόφαση

Τι ρόλο παίζουν οι αποφάσεις στη επιτυχία μου και γιατί παγιδεύομαι στο κόλπο της "Σωστής Απόφασης"

  • Καταστρώνω το Δικό μου Σχέδιο Δράσης

Δημιουργώ τη ζωή μου ακολουθώντας την εσωτερική μου πυξίδα, έτσι ώστε η ζωή να γίνει απλή και η επιτυχία διασκέδαση

Εισηγητής: ΛΙΛΙΑΝ ΤΣΕΡΤΟΥ, Career & Talent Management Senior Consultant at ManpowerGroup

Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως Σύμβουλος Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Έχει σχεδιάσει και έχει συμβάλλει στο σχεδιασμό σημαντικού αριθμού προγραμμάτων για πολλές μεγάλες, μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις με εξαιρετική επιτυχία. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Γενική Διευθύντρια της IMH HELLAS A.E. και Executive Development Programs Director στο ALBA (ALBA Graduate Business School). Επίσης κατέχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, από τη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, MBA από το ALBA και είναι πιστοποιημένη Business Coach από το Comprehensive Coaching U των ΗΠΑ. Επίσης, συμμετέχει και έχει λάβει τιμητική διάκριση από το δίκτυο European Business Mentors της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Γυναίκες Επιχειρηματίες.

Πού: Πύργος Αθηνών Κτίριο Β', Λ. Μεσογείων 2-4, 115 27 Αθήνα

Πότε: 8 Οκτωβρίου 2015

Ώρες: 16:00-21:00

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης - Δυνατότητα επιχορήγησης από το ΛΑΕΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την κα Βίκυ Μπουλούκου στο 210 6931204 ή vbouloukou@manpowergroup.gr.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας με δυνατότητα έως και 12 άτοκων δόσεων ή μέσω κατάθεσης σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. Σε κάθε περίπτωση, η συναλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται πριν την έναρξη του εργαστηρίου.