«Ε-skills for jobs 2015 European Video Competition». Απελευθέρωσε τη φαντασία σου και κέρδισε ένα ταξίδι στο Λουξεμβούργο!
12/10/2015 Διαγωνισμοί   Προγραμματισμός  
«Ε-skills for jobs 2015 European Video Competition». Απελευθέρωσε τη φαντασία σου και κέρδισε ένα ταξίδι στο Λουξεμβούργο!

Αν είσαι 16 έως 30 ετών και θέλεις να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό και τα animations τότε ο διαγωνισμός αυτός σχεδιάστηκε για σένα. Ακόμα όμως και να μην έχεις γνώσεις προγραμματισμού μπορείς να κερδίσεις απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητα σου.

O πανευρωπαϊκός διαγωνισμός «Ε-skills for jobs 2015 European Video Competition» σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά δώρα όπως ένα ταξίδι στο Λουξεμβούργο, ένα ταξίδι στο Βερολίνο ή ένα ipad.

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος;

Nέοι ηλικίας 16 έως 30 ετών που ενδιαφέρονται για προγραμματισμό, κινούμενα σχέδια και εικόνες.

Αρκεί να διαθέτεις:

  • Βασικές ψηφιακές δεξιότητες
  • Kίνητρο και θέληση να σχεδιάσεις μια online ιστορία
  • Δημιουργικές ιδέες

 

Μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας ακόμα και αν δεν έχει γνώσεις προγραμματισμού. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαβάσει τις οδηγίες του παιχνιδιού και να αρχίσει να δημιουργεί

Οι κανόνες είναι απλοί

Δημιουργείς ένα video διάρκειας μέχρι 1,5 λεπτά μέσα από την εφαρμογή που θα βρεις εδώ και στη συνέχεια το ανεβάζεις στο προσωπικό σου κανάλι στο youtube.

Στη συνέχεια υποβάλλεις την υποψηφιότητά σου εδώ καταχωρώντας τη διεύθυνση του email σου καθώς και το link από το video που ανέβασες στο youtube.

Tόσο εύκολα και γρήγορα!

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των videos είναι η 31η Οκτωβρίου 2015 ενώ οι νικητές θα ενημερωθούν με mail μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Κριτήρια επιλογής:

  • Αριθμός likes, shares του video στο κανάλι του eskills for Jobs στο Youtube
  • Αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή της πρωτοβουλίας

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείς να βρεις εδώ