Σεμινάρια Believe in You "Διαχείριση άγχους και αυτοπεποίθηση"
9/11/2015 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάρια Believe in You "Διαχείριση άγχους και αυτοπεποίθηση"

Ξέρατε ότι το άγχος κι η αυτοπεποίθηση είναι δύο έννοιες αντίστροφες; Κι όμως, μπορεί να φαίνονται σαν δύο διαφορετικά κομμάτια προσωπικής ανάπτυξης αλλά στην πραγματικότητα το άγχος ξεκινάει εκεί που σταματάει η αυτοπεποίθηση!

Σε μία περίοδο που δυστυχώς το άγχος κυριαρχεί στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων, το Believe in You έρχεται με δύο έκτακτα σεμινάρια αφιερωμένα στη διαχείριση άγχους αλλά και στο μεγαλύτερο όπλο στη ζωή, στην αυτοπεποίθηση! Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Oriflame το Σάββατο 21 και 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα!

Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Η τιμή για το κάθε σεμινάριο είναι 30€ ανά άτομο, Υπάρχει τιμή προσφοράς 40€ (αντί για 60€) και για τα δύο σεμινάρια ή 40€ τα δύο άτομα αν έρθετε με κάποιο φίλο!( Οι προσφορές ισχύουν εφόσον γίνει κατάθεση των χρημάτων μέχρι 20/11).

Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής εδώ: http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops17

Αν λοιπόν, αναζητάτε τρόπους να ελέγξετε το άγχος αλλά και φυσικά να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, σας περιμένουμε!