Διαγωνισμός Cisco Networking Academy NetRiders CCNA 2013
17/6/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Διαγωνισμός Cisco Networking Academy NetRiders CCNA 2013

Ο διαγωνισμός Cisco Networking Academy NetRiders CCNA 2013, είναι πλέον ανοικτός και στην Ελλάδα σε σπουδαστές που είναι εγγεγραμμένοι ή εγγράφηκαν πρόσφατα (εντός εννέα μηνών από την έναρξη των εγγραφών) σε κύκλο μαθημάτων CCNA.

Ο διαγωνισμός CCNA NetRiders αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία για φοιτητές να συναγωνιστούν με συναδέλφους τους, να επιδείξουν τις ικανότητές τους στη δικτύωση, να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στον κλάδο της πληροφορικής, να αποκτήσουν αναγνώριση και να προβληθούν σε "κυνηγούς ταλέντων" στον αναπτυσσόμενο τομέα της δικτύωσης. Ο σπουδαστής και η σπουδάστρια με την υψηλότερη βαθμολογία, καθώς και οι αμέσως δύο επόμενοι στη βαθμολογία, θα κληθούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό CCNA NetRiders στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου εκεί θα διεκδικήσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι 7 ημερών τον Ιανουάριο του 2014, στα κεντρικά γραφεία της Cisco στη Silicon Valley, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο διαγωνισμός NetRiders αξιοποιεί τεχνολογίες Web 2.0 της Cisco, για να δημιουργήσει ένα διαδραστικό διαγωνισμό δεξιοτήτων δικτύωσης, που ενισχύει τη μάθηση στην τάξη, φέρνει κοντά φοιτητές από όλο τον κόσμο και προωθεί περαιτέρω την τεχνολογική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η εγγραφή στο διαγωνισμό είναι ανοικτή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πότε: Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, 10:00-17:30
Που: Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Αθήνα
Περισσότερες πληροφορίες: www.academynetriders.com

Πηγή:ictplus.gr