Σεμινάριο «Η “μαγεία” του καλού management» από την AMT Consultants
8/1/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάριο «Η “μαγεία” του καλού management» από την AMT Consultants

Η AMT Consultants, η Business Coaching Lab και η Coaching Leaders, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό σεμινάριο για αποτελεσματικά και εφαρμόσιμα εργαλεία management, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016.

Η διαφορά του καλού με τον κακό manager δεν φαίνεται στη συμπεριφορά. Φαίνεται στα αποτελέσματα. Και αυτό είναι το απόλυτο τεστ στο οποίο καλούνται όλοι όσοι διοικούν μια επιχείρηση να εξετάζονται καθημερινά. Η επίτευξη των στόχων που θέτονται για το 2016 αποτελεί την πρόκληση που πρέπει να επιτευχθεί προκειμένου να επιβιώσει και να αναπτυχθεί μία επιχείρηση.

Στο σεμινάριο «Η "μαγεία" του καλού management» θα μάθετε πώς μπορείτε να:

 • Διοικήσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας και τους ανθρώπους της για να την αναπτύξετε δυναμικά.
 • Πετύχετε υψηλή οικονομική ισχύ παρά τις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής αγοράς.
 • Αντιμετωπίσετε με επιτυχία το επικίνδυνο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιήστε αυτήν την περίοδο.
 • Ελέγχετε με βεβαιότητα εσείς την επιχείρησή σας κι όχι αυτή εσάς.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιώργος Ασλάνης. Ο κ. Ασλάνης έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και ζει στη Δανία εδώ και 22 χρόνια. Είναι Πρόεδρος της WISE Europe (του Ινστιτούτου εφαρμογής και διάδοσης του Hubbard Management System) από το 1994 και διεθνούς φήμης εισηγητής του Hubbard Management System. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 90.000 επιχειρηματίες, επαγγελματίες από κάθε χώρο και συμβούλους επιχειρήσεων από 48 χώρες και έχει παραδώσει πάνω από 2.000 σεμινάρια και διαλέξεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ανώτερα στελέχη κάθε είδους ή μεγέθους επιχείρησης.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα παρακάτω:

 • Ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης ενός επιχειρηματία ή στελέχους για την ικανότητα διοίκησής του;
 • Καλή ή κακή διοίκηση. 8 σημεία για να την ανιχνεύσετε και οι διορθωτικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε.
 • Ποια είναι η τελική δοκιμασία για οποιονδήποτε manager μικρής είτε μεγάλης επιχείρησης;
 • 7+1 βασικές προϋποθέσεις για να πετύχετε άμεσα υψηλή οικονομική ισχύ στην επιχείρησή σας.
 • Ποιος είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία το επικίνδυνο περιβάλλον της Ελλάδας για να περιορίσετε την επιρροή του;
 • 11 σημεία από τα οποία εξαρτάται η επιβίωση και η επιτυχία της επιχείρησής σας. Πώς να εφαρμόσετε αποτελεσματικά την συγκεκριμένη λίστα ελέγχου.
 • Πώς θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από την καθημερινή διαχείριση για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους της νέας χρονιάς;
 • 4 στρατηγικά βήματα που πρέπει να υλοποιήσετε άμεσα για την μετάβασή σας στην αποτελεσματική οργάνωση και στην ελευθερία.

 

Πληροφορίες για το σεμινάριο:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου του 2016 στο Metropolitan Hotel, (Λεωφ. Συγγρού 385, Π. Φάληρο) από τις 10:00 έως 16:00. Η ώρα προσέλευσης είναι στις 09:30.

Το κόστος για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 140,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.), ενώ για Early Booking μέχρι τις 14 Ιανουαρίου το κόστος είναι 125,00 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Στο κόστος περιλαμβάνεται διάλειμμα για καφέ, light lunch και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 211-7703035 & 6940749008 ή στην ιστοσελίδα εδώ.