Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Creta Farms
22/1/2016 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις Εργασίας στην εταιρεία Creta Farms

H εταιρεία Creta Farms είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Κρήτη, η οποία είναι πολύ γνωστή για τα αλλαντικά της, ιδιαίτερα τη σειρά της με μειωμένα λιπαρά, η οποία είναι μάλλον αυτή που την έκανε τόσο γνωστή. Πλέον η Creta Farms είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα με έκταση της μονάδας παραγωγής γύρω στα 200.000 τ.μ. και συνολική επιφάνεια κτηρίων γύρω στα 50.000 τ.μ.

H ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1970, έτος κατά το οποίο ιδρύθηκε η πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος στην Κρήτη από την οικογένεια Δομαζάκη στη θέση Λατζιμάς, στο Ρέθυμνο. Το 1979 ενοποιήθηκαν οι μεμονωμένες ατομικές επιχειρήσεις της οικογένειας Δομαζάκη σε μια ενιαία Α.Β.Ε.Ε., ενώ το 1987 δημιουργήθηκε το τμήμα αλλαντικών. Μέχρι και το 2000 η εταιρεία είχε επεκταθεί και εξελιχθεί τόσο πολύ, ώστε είχαν ήδη δημιουργηθεί πέντε υποκαταστήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στην Πάτρα. Το 2004 έγινε το πρώτο άνοιγμα της εταιρείας στο εξωτερικό, όπου και συστήθηκε η Creta Farms Cyprus. Πλέον η Creta Farms έχει συμπράξει και συνεργάζεται με εταιρείες σε χώρες όπως η Σουηδία, η Ιταλία, η Ισπανία, οι Η.Π.Α. και το Λουξεμβούργο.

Στην εταιρεία Creta Farms εργάζονται συνολικά 627 άνθρωποι, εκ των οποίων σχεδόν οι 500 είναι άντρες και οι υπόλοιποι γυναίκες Η πλειονότητα του προσωπικού κυμαίνεται ηλικιακά από τα 30 ως τα 50 και οι περισσότεροι υπάλληλοι έχουν ολοκληρώσει τη βασική σχολική εκπαίδευση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ανοιχτές τέσσερις θέσεις εργασίας στην εταιρεία Creta Farms, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.