8ο Συνέδριο Connected World Cloudonomics: The Cloud of Things!
28/1/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
8ο Συνέδριο Connected World Cloudonomics: The Cloud of Things!

Με τίτλο «Cloudonomics: The Cloud of Things!» θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το 8ο Συνέδριο Connected World 2016.

Το φετινό συνέδριο υλοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία το cloud επαναπροσδιορίζει την οικονομία και ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζεται, ενσωματώνοντας όλο και περισσότερες εφαρμογές της καθημερινότητας και εστιάζει στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής για τη δικτύωση, που θα διαμορφωθεί από την ψηφιοποίηση και τη σύνδεση των πάντων με τα πάντα, με στόχο τη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων και την αυτοματοποίηση των καθημερινών συνηθειών και διεργασιών.

Οι βασικές ενότητες είναι οι εξής:

1η Ενότητα: One size fits all?

2η Ενότητα: Analytics και Internet of Things: Οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

3η Ενότητα: Από το smart home, στο smart living

Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το GetBusy.gr

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Connected World. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της SmartPress, στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, ενώ στο κανάλι της SmartPress στο YouTube μπορείτε να δείτε τις περσινές ομιλίες καθώς και το απολογιστικό βίντεο της περσινής εκδήλωσης.