Εναρκτήριο event για το Social Impact Award του 2016
5/2/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Επιχειρηματικότητα   Διαγωνισμοί  
Εναρκτήριο event για το Social Impact Award του 2016

Το Social Impact Award είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που επιβραβεύει με 3.000€ τρεις νικήτριες ομάδες, που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Σκοπός του είναι να εκπαιδεύσει, να καθοδηγήσει, να συμβουλεύσει και να προετοιμάσει τους νέους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τη δική τους κοινωνική επιχείρηση. Είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει την έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και βοηθάει στην εξέλιξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Ξεκίνησε το 2009 στην Αυστρία και σήμερα λειτουργεί στην Αυστρία, την Ρουμανία, την Τσεχία, την Σλοβακία, την Κροατία, την Ελβετία, τη Ρωσία, τη Σερβία, την Π.Γ.Δ.Μ. και τέλος στην Ελλάδα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να φέρουν μία αλλαγή στην κοινωνία, αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Η θεματολογία των ιδεών μπορεί να ποικιλεί και να αφορά τη φτώχια, την υγεία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την ενέργεια, την τεχνολογία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλά άλλα. Δείτε εδώ τους νικητές του Social Impact Award 2015.

Το εναρκτήριο event για το Social Impact Award του 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 17.00. Μην ξεχάσετε να κάνετε δωρεάν εγγραφή για την εκδήλωση εδώ και να παρακολουθείτε το hashtag #SIAgreece16 και #SIA16 στα social media.