Νέα τμήματα Πιστοποίησης CISCO στη Θεσσαλονίκη
3/3/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Νέα τμήματα Πιστοποίησης CISCO στη Θεσσαλονίκη

Η Carierra Business & Computing School ΚΔΒΜ2, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, ανακοινώνει την έναρξη των νέων τμημάτων για την απόκτηση της μεγαλύτερης πιστοποίησης στο χώρο των Δικτύων, της CISCO. Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης είναι:

1. Cisco CCNA: Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) επικυρώνει την ικανότητα σας να ρυθμίζετε, διαχειρίζεστε και να επιλύετε προβλήματα σε ένα δίκτυο μεσαίου μεγέθους με routers και switches, συμπεριλαμβάνοντας και τον έλεγχο των συνδέσεων σε απομακρυσμένες τοποθεσίες ενός WAN. Οι γνώσεις ενός CCNA καλύπτουν και την βασική προετοιμασία ασφαλείας δικτύων όπως και την χρήση των εξής πρωτοκόλλων: IOS, IPv6, IPv4, OSPF, Cisco Licensing, Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP), Serial Line Interfaces, Frame Relay interfaces VLANs, Ethernet, VLSM, and basic traffic filtering.

2. Cisco CCNP: Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional (CCNP) επικυρώνει την ικανότητα των μηχανικών δικτύων να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν, να ελέγχουν και να αντιμετωπίζουν προβλήματα στα LAN& WAN δίκτυα των επιχειρήσεων. Η πιστοποίηση CCNP είναι κατάλληλη για μηχανικούς δικτύων με τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας δικτύωσης και που είναι έτοιμοι να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να εργάζονται σε σύνθετες λύσεις δικτύου. Όσοι επιτύχουν στην πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional (CCNP ) θα έχουν αποδείξει τις δεξιότητες που απαιτούνται στο ρόλο των επιχειρήσεων, όπως μηχανικός δικτύων, μηχανικός υποστήριξης, μηχανικός συστημάτων ή τεχνικός δικτύων.

Τα προγράμματα σπουδών απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ, ΙΕΚ και ΤΕΙ (συμπεριλαμβανομένων και σπουδαστών της Cisco Networking Academy), με προχωρημένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης που σχετίζονται με πτυχιακά προγράμματα σχολών Μηχανικής, Μαθηματικών ή Θετικών Επιστημών και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο της Πληροφορικής και ειδικότερα στα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες.

Πλεονεκτήματα σπουδών:

1. Οι καθηγητές είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το International Learning Institute (Ένωση Ακαδημιών της CISCO)

2. Οι πιστοποιήσεις CISCO είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και αποδεκτές. 

3. Αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας, και 

4. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον μοριοδότηση σε πτυχιούχους ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ και Κολλεγίων (σε κατευθύνσεις όπως η Επιστήμη των Υπολογιστών, οι Τηλεπικοινωνίες, κ.α)