Εκδήλωση της ΙΒΜ Ελλάδος για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Σύγχρονων Επιχειρήσεων
3/3/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Εκδήλωση της ΙΒΜ Ελλάδος για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των Σύγχρονων Επιχειρήσεων

Η ΙΒΜ διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο Digitally Transform your Business, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρες 15:00 έως 17:30 στο Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των σύγχρονων επιχειρήσεων για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΒΜ σε περιβάλλον SAP HANA.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται την ανάγκη να μετεξελιχθούν σε αυτό που ονομάζουμε Digital Enterprises. Στο πλαίσιο αυτό, η ΙΒΜ βοηθάει τους πελάτες της να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας τους την απαραίτητη ψηφιακή υποδομή, η οποία αξιοποιεί τα Big Data, το Cloud και το Mobility, με τρόπο απρόσκοπτο και απόλυτα ασφαλή.

Επιπλέον, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η SAP, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες όλων των κλάδων της οικονομίας να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανοιχτών συστημάτων IBM Power Systems, την in-memory πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, καθώς και τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες της ΙΒΜ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα.