Δωρεάν συνάντηση Data Analysis & Big Data στo Content Marketing Meetup
30/5/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν συνάντηση Data Analysis & Big Data στo Content Marketing Meetup

Μια ακόμα συνάντηση του Content Marketing Meetup θα λάβει χώρα την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Orange Grove.

Αυτή τη φορά το αντικείμενο συζήτησης θα είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην ανάλυση δεδομένων και ιδέες για τη σωστή αξιοποίησή τους. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Χαράλαμπος Κασσιός, Global Account Manager στην Millward Brown.

H μοναδική στη χώρα μας συνάντηση αυτή για το Content Marketing απευθύνεται σε όλους τους σύγχρονους Μarketers, Communication Managers, επαγγελματίες των Social Media, startup εταιρείες, δημοσιογράφους, brand marketers και bloggers. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη προσπάθεια που διοργανώνεται μέσω της ιστοσελίδας Content Marketing Meet Up και για 2η συνεχόμενη χρονιά φιλοξενείται στο Orange Grove, το “εκκολαπτήριο” των startups που έχει δημιουργήσει και διατηρεί η Πρεσβεία της Ολλανδίας.

Αντικείμενο της συνάντησης στις 2 Ιουνίου θα είναι οι νέες προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι marketers αναλύοντας τα δεδομένα που συγκεντρώνουν από την παρουσία τους στην αγορά συνολικά. Στην παρουσίαση, η οποία θα αποτελείται από δύο μέρη, ο Χαράλαμπος Κασσιός, Global Account Manager στην Millward Brown, θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στα εξής:

  • Ποιο είναι σήμερα το τοπίο στην ανάλυση δεδομένων.
  • Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι οργανισμοί που προσπαθούν να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα δεδομένα που έχουν.
  • Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να ωφεληθούν αξιοποιώντας σωστά τα δεδομένα.
  • Η σημασία της έρευνας στην βελτιστοποίηση μιας διαφημιστικής καμπάνιας.
  • Επιλεγμένα case studies από μεγάλες εταιρείες που έχουν αναγνωρίσει και αξιοποιήσει data για να κάνουν επιτυχημένο marketing.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες δικτύωσης για όσους θέλουν να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μπορείτε άμεσα να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή εδώ.