Διαδικτυακό Σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» για ΜμΕ και Startups
7/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Marketing - Digital Marketing  
Διαδικτυακό Σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» για ΜμΕ και Startups

Την Τεταρτη 15 Ιουνίου, 19:00-21:00, πραγματοποιείται το διαδικτυακό σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις» από την A bit Of Greece.

Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να γνωρίσει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εργαλεία Marketing και Δημοσίων Σχέσεων ώστε να προβάλλουν την επιχείρηση τους έξυπνα και με ελάχιστο ή ακόμα και με μηδενικό κόστος.

Στο σεμινάριο αναλύονται εκτενώς συναφή παραδείγματα και μελέτες περιπτώσεων τα οποία είναι απόλυτα στοχευμένα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και start-ups. Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να προβάλλουν-προωθήσουν μόνοι τους την επιχείρηση ή το προϊόν τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρησιμοποιώντας σωστά τα εργαλεία marketing, internet marketing και Δημοσίων Σχέσεων.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε start-ups και σε φοιτητές.

Μέσα από το σεμινάριο «Marketing και Δημόσιες Σχέσεις» θα μάθετε:

  • Τι είναι το μάρκετινγκ στην πράξη.
  • Πώς θα βρεις το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σου ή του προϊόντος σου.
  • Πώς θα μάθεις από τους ανταγωνιστές σου.
  • Πώς θα έχεις πιο δημιουργικές ιδέες.
  • Πώς θα βρεις ποιος είναι ο καταναλωτής σου για να τον προσεγγίσεις καλύτερα.
  • Πώς να κάνεις γνωστό το προϊόν σου στο κοινό που σε ενδιαφέρει? Συγκεκριμένες ενέργειες με πολύ χαμηλό ή και μηδενικό κόστος.
  • Τι είναι οι Δημόσιες Σχέσεις (Public Relations);
  • Πώς γράφω ένα Δελτίο Τύπου, πού το στέλνω, τι περιμένω;
  • Πώς φτιάχνω ένα πλάνο μάρκετινγκ - Παράδειγμα μηνιαίου πλάνου marketing-internet marketing-pr.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Βίκυ Πέππα, Marketing Consultant & Γενική Διευθύντρια A BIT OF GREECE. H Βίκυ έχει 15 ετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών μεταξύ άλλων σε Pepsico, Κορρές Φυσικά Προϊόντα, L'oreal, Όμιλος Μαρινόπουλου.

Το κόστος συμμετοχής είναι 35 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Με το τέλος του σεμιναρίου θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες το πιστοποιητικό παρακολούθησης καθώς και η παρουσίαση.

Πληροφορίες-εγγραφές: abitofgreece.gr, info@abitofgreece.gr, τηλ: 210 2716284.