Το OpenTourism πάει Κρήτη και αυτό το καλοκαίρι!
10/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Το OpenTourism πάει Κρήτη και αυτό το καλοκαίρι!

Το OpenTourism αυτή τη φορά δίνει έμφαση στην αξιοποίηση της παγκόσμιας τάσης για ενεργητική συμμετοχή του επισκέπτη σε δρασεις και εμπειρίες σε έναν προορισμό, με την παρουσίαση καλών πρακτικών της χώρας μας στα πλαίσια του ποδηλατικού και πεζοπορικού τουρισμού καθώς και σύνδεσή του με τα ψηφιακά μέσα, μέσω της συμμετοχής στην ημερίδα της trivago!

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν φέτος είναι:

  • 12 Ιουνίου στις 17.00 - 2ο OpenTourism στη Δημοτική Πινακοθήκη στον Άγιο Νικόλαο [facebook event],
  • 13 Ιουνίου στις 17.30 - 2ο OpenTourism στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων στη Χερσόνησο [facebook event],
  • 14 Ιουνίου στις 18.00 - 1ο OpenTourism στην αίθουσα του συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου (Παπαναστασίου 3) στο Ρέθυμνο [facebook event].

Η είσοδος είναι δωρεάν και ακολουθεί όπως πάντα networking!

Το πρόγραμμα ομιλιών θα έχει ως εξής:

  • Οδυσσέας Σαββόπουλος (Cycling Academy manager/trainer at CYCLING FOR ALL) παρουσιάζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού,
  • Σωτήρης Δήμος (Μονοπάτια της Ελλάδας - Paths of Greece) προτείνει προτάσεις αξιοποίησης των πεζοπορικών διαδρομών της περιοχής.
  • Αναστάσιος Κυρτσής ως υπεύθυνος της trivago για την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζει το διαδικτυακό εργαλείο για τους ξενοδόχους (συμμετοχή στα Opentourism του Δήμου Αγίου Νικολάου & Χερσονήσου).
  • Natalie Humphreys - HolidayCheck.com (Area Manager Greece & Cyprus B2B Sales & Cooperations)
    Strength on HolidayCheck = Strength in the German Market (συμμετοχή στo Opentourism του Ρεθύμνου)
  • Δρ. Γεωργία Ζούνη (E-learning στη Διοίκηση Τουριστικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Πειραιώς - OpenTourism ) πάνω στις σύγχρονες τάσεις του δημιουργικού και τουρισμού εμπειρίας και τον τρόπο αξιοποίησης αυτών από τους προορισμούς.

Το OpenTourism διοργανώνεται στην Κρήτη, πέρα από την ομάδα του, από τους Δήμους Αγίου Νικολάου, Χερσονήσου, Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων και την EyeWide Digital Marketing Agency.