Σεμινάριο: Δεξιότητες Coaching για Managers στην Αθήνα
10/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάριο: Δεξιότητες Coaching για Managers στην Αθήνα

To coaching αφορά στη βελτίωση της απόδοσης των στελεχών και των εργαζομένων γενικά. Ένας απλός ορισμός για το coaching είναι η εύρεση της «τέλειας» ερώτησης.

Με τη χρήση δεξιοτήτων coaching προκειμένου να διαχειριστούμε το ανθρώπινο δυναμικό για το οποίο είμαστε υπεύθυνοι, εννοούμε να καλλιεργήσουμε σε τέτοιο βαθμό τις δεξιότητες της επικοινωνίας και ειδικά της ακρόασης ώστε να μένουμε σε αυτό που λέγεται και να αποφεύγουμε σκέψεις και υποθέσεις. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε καλύτερη επαφή με την πραγματικότητα και τις ανάγκες που εμφανίζονται στο εδώ και τώρα ενώ μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα που εμφανίζονται. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας το οποίο επιτρέπει στα στελέχη μας να μας προσεγγίσουν και να μας θέσουν τα ζητήματα έτσι όπως αυτά εμφανίζονται, αντί να προσπαθούν να συγκαλύψουν ή να αποκρύψουν δεδομένα, κάνοντας δύσκολη εώς αδύνατη οποιαδήποτε παρέμβαση.

Τo coaching χρησιμοποιεί επιστημονικά δεδομένα από το νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), τη νευροφυσιολογία και τη νευροεπιστήμη προκειμένου να προτείνει συμπεριφορές και τεχνικές οι οποίες μπορούν πραγματικά να κάνουν πιο ουσιαστική και αποτελεσματική την επικοινωνία, βελτιώνοντας και τα αποτελέσματα του οργανισμού επιτυγχάνοντας ένα σημαντικό ROI (Return on Investment).

Λόγω της σημασίας των δεξιοτήτων Coaching για τις σημερινές επιχειρήσεις, διοργανώνεται το δεύτερο διήμερο για τις δεξιότητες coaching σε μάνατζερς στην Αθήνα στο ξενοδοχείο The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel στις 5 και 6 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 540 ευρώ, το οποίο μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

Το πρώτο σεμινάριο βαθμολογήθηκε με 4,6 στα 5 από τους συμμετέχοντες και λαμβάνοντας υπόψη την ανατροφοδότηση αυτή, το δεύτερο σεμινάριο αναμένεται να είναι ακόμη πιο ουσιαστικό από το πρώτο.

Εκπαιδευτές του προγράμματος είναι οι έμπειροι εκπαιδευτές και coaches Κατερίνα Κανελίδου και Ναούμ Λιώτας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Creative Empowerment στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@creative-empowerment.eu.