Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το «Product Design Summer Camp 2016»
14/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το «Product Design Summer Camp 2016»

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων σεμιναρίων στο πλαίσιο της λειτουργίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ‘MScinStrategicProductDesign’, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το «Product Design Summer Camp 2016» το οποίο θα πραγματοποιηθεί 04 - 15 Ιουλίου 2016.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σχεδιαστές αντικειμένων, βιομηχανικούς σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, γραφίστες, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες από δημιουργικούς ή βιομηχανικούς κλάδους. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση λογισμικών.Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο σχεδιασμό, την ψηφιακή απεικόνιση, την σχεδίαση και κατασκευή συσκευασίας, αλλά και τη χρήση μηχανημάτων όπως 3D printers και laser cutters για την παραγωγή προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές.

Οι ενότητες που θα καλυφθούν είναι οι παρακάτω:

  • Innovation Driven Entrepreneurship
  • Product Development
  • 3D modelling – 3D printing - Rendering
  • Engineering – CAE tools
  • Product Identity – Branding - Packaging

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης ενδιαφέροντος λήγει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

Μπορείτε να προωθήσετε το σεμινάριο αυτό σε φίλους και γνωστούς σας που πιθανόν να ενδιαφέρονται είτε μέσω email είτε μέσω Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.